Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Heemskerk

Buffetten

Met een lopend buffet slaat u nooit de plank mis. En zeker niet met een lopend buffet van Your Choice Catering Heemskerk. Eten wat je wilt, wanneer je wilt en hoeveel je wilt, dat zijn de grote voordelen van een lopend buffet. Warm, koud of een combinatie, een buffet past bij ieder evenement en elk feest. De buffetarrangementen die wij u aanbieden, zijn zo uitgebreid en gevarieerd dat we rustig kunnen stellen dat er voor iedereen iets bij zit. En wilt u iets anders dan de buffetarrangementen die wij hebben samengesteld? Geen enkel probleem. In onderling overleg komen wij er altijd uit!

Buffetopties

Your Choice Catering Heemskerk stelt zich flexibel en klantgericht op als het gaat om de keuzevrijheid die u heeft. Maatwerk en persoonlijke aandacht zijn daarbij de kernwoorden. U bepaalt zelf wat u wilt en hoe u het ingedeeld wilt hebben. Vis, vlees, warm, koud, u krijgt wat u vraagt. De kwaliteit van onze buffetten staat buiten kijf en zelfs met een low budget variant heeft u een buffet waar u uw vingers bij opeet! Wij zijn er trots op dat we beschikken over de meest creatieve en proactieve vakmensen die te vinden zijn in de catering & stylingbranche. Zij stellen met u een buffet samen dat aansluit bij uw smaak en uw portemonnee. Zo heeft u van ons de garantie op een succesvol feest!

Hoge kwaliteit - lage prijs

Ons netwerk in de cateringwereld is de afgelopen twintig jaar enorm gegroeid. We hebben goede contacten met collega's en leveranciers die ervoor zorgen dat wij eersteklas spullen kunnen aanbieden tegen een uiterst concurrerende prijs. Het leven is tenslotte al duur genoeg, nietwaar?

Klik hier voor onze buffetcategorieën en verbaas over zoveel culinaire hoogstandjes onder één dak. Smakelijk eten alvast!

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Verrassingen op culinair en op stylinggebied mag u van ons wel verwachten. Waar wij niet van houden zijn onaangename verrassingen op het financiële vlak. Onverwacht hoge facturen zullen u van onze kant dus niet bereiken!
Alle genoemde prijzen van onze buffetten zijn inclusief BTW, schoonmaakkosten en serviesgoed.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Bel ons gratis telefoonnummer of vul het contactformulier in. Wij geven u graag alle informatie en een vrijblijvende prijsopgave!