Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Heemskerk - Walking dinner

Een walking dinner wordt de afgelopen jaren steeds vaker geboekt, bij allerlei feesten en events. Het idee van een diner dat met je meeloopt, past bij zoveel gelegenheden dat het een ideale optie is voor bruiloften, jubilea, bedrijfsfeesten en netwerkborrels. Your Choice Catering Heemskerk legt u graag uit wat u van een walking dinner kunt verwachten. Het is een prachtig concept dat een sociale bijeenkomst combineert met een zalig etentje. Met een walking dinner snoept u van twee walletjes: u beweegt vrij in het gezelschap en geniet intussen van allerlei heerlijkheden die op handzame borden worden uitgeserveerd.

Walking dinner - wat bieden wij u?

Your Choice Catering Heemskerk geeft met haar bedrijfsnaam al aan dat keuzevrijheid een groot goed is. Dat geldt ook voor onze cateringconcepten. De drie arrangementen die wij u op deze plek aanbieden, zijn voorbeelden van hoe het kan en niet van hoe het moet! De omvang, inhoud en presentatie van het walking dinner bepaalt u helemaal zelf! Inmiddels zijn echte experts geworden als het om walking dinners gaat. Met een diner van acht gangen kunt u er zeker van zijn dat u en uw gasten voldaan huiswaarts keren, ook als het grote eters betreft. Your Choice Catering Heemskerk serveert het walking dinner - zonder bestek! - op handige borden, zodat iedereen volop gelegenheid heeft overal van te proeven.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Socializen en lekker dineren

Met ons walking dinner heft u een cateringaanbod gekozen dat past bij uw receptie, verjaardag, babyborrel en ook bij uw zakelijke bijeenkomst. Ons team bestaat uit vakkundig geschoold horecapersoneel dat precies weet hoe een walking dinner mooi gepresenteerd geserveerd hoort te worden. De culinaire hoogstandjes zien er niet alleen fantastisch uit, ze smaken ook nog voortreffelijk. Wij leggen uw gasten in de watten met lekker eten, terwijl iedereen ongedwongen kan socializen. Zorgvuldig bereid, met liefde opgediend en met glans gepresenteerd, dat is een walking dinner van Your Choice Catering Heemskerk. Wij geven u het beste van twee werelden, dus waar wacht u nog op?

De praktische kant

Bent u bang dat uw gasten niet genoeg hebben aan een walking dinner? Daar hoeft u niet voor te vrezen, want met 6 tot 8 gangen heeft u meer dan voldoende voor iedereen. Onze chef en zijn keukenbrigade bereidt het walking dinner ter plekke. Heeft u geen keuken op uw feestlocatie, dan nemen wij de nodige apparatuur gewoon mee. U hoeft nergens naar om te kijken, want wij zorgen voor alle materialen en nemen de afwas na afloop mee. Bel ons voor een afspraak en wij vertellen u precies wat u van ons walking dinner kunt verwachten.

Speciale drankenprijs

Your Choice Catering Heemskerk maakt van elke opdracht een totaalplaatje. Zo kunnen we uw walking dinner ook voorzien van bijpassende dranken. Onze speciale prijs van € 7,50 per persoon - all-inclusive - houdt in dat u drie uur lang onbeperkt kunt genieten van ons "Onbeperkt Hollands assortiment".

Tapinstallatie, glazen en andere benodigdheden krijgt u er van ons bij. Serviesgoed hoort uiteraard tot de standaarduitrusting bij het walking dinner.

Walking dinner - wat kost dat?

Wij verbazen u waarschijnlijk in positieve zin met de prijs van een walking dinner, want die is veel lager dan u wellicht verwacht. Uiteraard hangen de kosten samen met de grootte van de groep, de menukeuze, het aantal gangen en de gerechten. Your Choice Catering Heemskerk heeft de ervaring dat een walking dinner gemiddeld € 30,00 per persoon kost. Voor de exacte kosten van een walking dinner in uw specifieke situatie kunt u meteen bellen vandaag. U krijgt van ons een geheel vrijblijvende prijsopgave en alle informatie die u nodig heeft.

Bel ons op 0800 4890 489 of vul onderstaand contactformulier in en wij bellen u binnen 24 uur terug!