Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Heemskerk - Bedrijfsopening

Opent u uw nieuwe vestiging, winkel of kunstgalerie? Of heeft u verbouwd en wilt u uw zakelijke contacten laten kennismaken met uw vernieuwde bedrijf? Your Choice Catering Heemskerk maakt van elke bedrijfsopening een geslaagd evenement. Wat u ook wilt, een receptie, een barbecue, een rondleiding door uw nieuwe gebouw, wij maken het mogelijk. Alle organisatorische rompslomp nemen wij u uit handen, zodat u uw tijd kunt besteden aan dat waar u goed in bent: ondernemen!

Bedrijfsopeningen op maat

Met ons aan het roer kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsopening aan al uw wensen voldoet. Wij gaan uitgebreid met u in gesprek over uw ideeën en maken een draaiboek of een checklist waar alle afspraken in vastgelegd worden. Daarmee heeft u de zekerheid dat alles zo geregeld wordt als u dat wilt. Your Choice Catering Heemskerk verzorgt uw bedrijfsopening precies zoals dat bij u en uw onderneming past. Culinair simpel met een borrelgarnituur of een uitgebreid doorlopend buffet, u bepaalt wat u wilt. En dat geldt ook voor de andere onderdelen van de bedrijfsopening. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zorgen ervoor dat er geen misverstanden kunnen ontstaan over wat u wilt. Onze aanpak is weliswaar professioneel maar altijd met de menselijke maat. Standaard betekent bij Your Choice Catering Heemskerk nooit standaard, want wij vliegen nooit op de automatische piloot.Dat maakt dat wij van uw bedrijfsopening een festiviteit maken die past bij u, uw organisatie en bij uw budget!

Bedrijfsopeningen met een hapje en een drankje

Your Choice Catering Heemskerk heeft alle culinaire concepten in huis om uw bedrijfsopening zo gezellig mogelijk te maken. Bovendien kunnen wij u op elk ander catering- en stylinggebied van dienst zijn. Met ons materialenaanbod, onze entertainmentmogelijkheden en onze expertise is uw bedrijfsopening zeker geslaagd!

Uitgebreide mogelijkheden

Hoewel wij op onze site diverse arrangementen aanbieden, bijvoorbeeld barbecue- en buffetarrangementen, kunt u zelf die arrangementen aanpassen aan uw eigen behoefte. Afhankelijk van het gezelschap, de aard van uw bedrijfsopening en de grootte van uw budget, vergroten of verkleinen we ieder arrangement zodanig dat het precies aansluit bij wat u wilt. Grote kwaliteit, kleine prijzen en eindeloze mogelijkheden, dat is wat u kiest als u kiest voor Your Choice Catering Heemskerk. Heeft u ideeën en vragen naar aanleiding van wat u leest? Bel ons dan vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en een gratis deskundig advies.

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Traditioneel en modern tegelijk

Tradities houden we graag in stand. Dat geldt ook voor een hoogste punt viering. Wilt u een originele Pannenbierviering? Dan is Your Choice Catering Heemskerk uw partner! Wat dacht u van een Hollandse middag compleet met haringkar? Of een Snertfeest met erwtensoep en pannenkoek. Of een hoogste punt viering in exotische sferen? Wij maken op uw bedrijfsterrein iedere setting mogelijk. Zo kunt u van ons een beachparty verwachten of zelfs een echt oktoberfeest. Wij zijn niet snel voor een gat te vangen en denken met u mee over ludieke ideeën. Pak vandaag nog de telefoon voor een plan op maat en een vrijblijvende offerte.

Bel gratis met 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in. U hoort binnen 24 uur van ons!