Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Heemskerk - Barbecue

Barbecue 12 maanden per jaar

Niet alleen als de zon schijnt en de dagen langer worden, kunt u bij Your Choice Catering Heemskerk terecht voor een zalige barbecue avond. Waarom zouden we ons immers laten beperken door het weerbericht? Ook in de herfst en de winter smaakt een gegrilde spies lekker, toch?

Top apparatuur voor elke BBQ party

De barbecue aansteken is niet zo moeilijk. Al doen sommige mensen alsof je ervoor gestudeerd moet hebben! Met onze topapparatuur en de vlees- en visproducten die wij u aanleveren, is barbecueën echt heel eenvoudig. Your Choice Catering Heemskerk laat de kolen- of de gasbarbecue lekker op stoom komen, zodat uw spiesen, worstjes, hamburgers en uw vegetarische grilproducten perfect op temperatuur gebarbecued worden. Kiest u voor een barbecue van ons, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om iemand van ons team de barbecue te laten bedienen.

Maatwerk in barbecues

Ons devies luidt dat iedereen zo vrij mag zijn zelf het barbecuepakket samen te stellen. Kip, runderspiesjes, varkenshaas, garnalen, u likt uw vingers erbij af. Bovendien maken wij al onze salades en saus zelf en krijgt u heerlijk vers brood en kruidenboter erbij. Voor een zeer scherpe prijs van € 13,50 per persoon. Daarbij is niet alleen het eten inbegrepen maar ook het bestek en het servies. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod en wilt u iets veranderen of aanpassen? Laat het ons gewoon weten en wij overleggen graag met u over wat u wilt.

Dit zijn onze drie standaardpakketten:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecueën met alles erop en eraan

Onze ervaring en expertise op catering en stylinggebied is inmiddels ruim te noemen. Your Choice Catering Heemskerk regelt niet alleen elk feest, wij zorgen ook voor de afwas en het opruimen na afloop. Een totaalconcept is wat wij u bieden op elk gebied, zowel wat het culinaire aspect betreft als wat de styling aangaat.
Onze superverse specialiteiten bevatten allerlei vlees- en visgerechten en diverse vegetarische alternatieven. Daarnaast maken wij voor u de meest smakelijke bijgerechten, waaronder maïskolven, salades, fruit, brood en sauzen. Mooi opgediend en met zorg gemarineerd brengen wij uw barbecueproducten bij u aan huis of op de feestlocatie van uw keuze. Your Choice Catering Heemskerk maakt van uw barbecuefeest een smulpartij waar u nog lang van nageniet!

Ambiance en sfeer

Barbecueën is voor de meeste mensen veel meer dan alleen lekker eten. Het gaat ook om ambiance en sfeer. Warme zomeravonden met vrienden, koude winteravonden met glühwein, met de stylingelementen van Your Choice Catering Heemskerk wordt iedere barbecue een sfeervolle aangelegenheid. Genieten pur sang! Klik op ons materialenoverzicht voor een kijkje in onze mogelijkheden op stylinggebied.

Materialen        

Barbecue met iets lekkers erna?

Laat tijdens de barbecue nog wat plek over voor een van onze befaamde desserts. We geven toe dat dat moeilijk zal worden, maar als u houdt van iets lekkers na het eten, mag u ons nagerechten aanbod zeer niet overslaan. Your Choice Catering Heemskerk verzekert u dat dat zeer de moeite waard is! De toetjes en dessertgebakjes die wij voor u in ons assortiment hebben, zijn een feest voor uw smakkpapillen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een compleet dessertbuffet, bestaande uit ijs, mousse, bavarois, fruit en huisgemaakt gebak. Maar waarom kiest u niet een voor iets heel extravagants zoals een echte ijscokar met heerlijk vers schepijs? Heeft u al trek gekregen?

Bel ons dan vandaag nog! Wij staan met alle plezier voor u klaar als u vragen heeft. Alle prijsopgaven zijn zonder verdere verplichtingen. Ons gratis nummer is 0800 4890 489 of u vult het contactformulier in. Wij verheugen ons op uw barbecuefeest!