Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Heemskerk - Entertainment

Geen enkel feest of event is compleet zonder het juiste entertainment. U weet dat u op culinair gebied bij Your Choice Catering Heemskerk in goede handen bent, maar wist u dat wij u ook van muziek, activiteiten en allerlei andere vormen van entertainment kunnen voorzien? Heeft u voor uw feest een band nodig of een DJ? Organiseert u een event waarbij ook kinderen geamuseerd moeten worden? Voor kinderanimatie, zangers, zangeressen, klassieke orkesten en meer, bent u bij ons aan het juiste adres. Lees rustig op onze site welke mogelijkheden er zijn en laat ons uw feest extra cachet geven met muziek, toneel, zang en dans!

Entertainment zorgt voor sfeer

Your Choice Catering Heemskerk heeft de juiste entertainment acts in het assortiment om van uw privé feest of zakelijk netwerkevent een spectaculair gebeuren te maken. Met de contacten die wij inmiddels hebben vergaard, kunnen wij uw vraag op entertainmentgebied gegarandeerd beantwoorden. Wist u overigens dat wij van iedere locatie een totaal andere wereld kunnen maken? Van uw kale bedrijfsloods maken wij bijvoorbeeld een discotempel of een skihut. Of wilt u liever een themafeest met een seventiesband? Bij ons kan het allemaal. Een goochelaar voor de kids, een country & western band voor de volwassenen en een dance DJ voor de jeugd. Met onze entertainment bijdrage is uw feest voor jong en oud geslaagd!

Entertainment passend bij uw feest…

Zoals gezegd kan ons team u op elk gebied van dienst zijn. Van een stevige gitaarband tot een jazz orkest en van een goochelaar tot een stormbaan, alles kan! Zoekt u een Marco Borsato look-a-like? Of wilt u liever een DJ de boel op stelten zet? Onze mensen bespreken met u wat u wilt en wij stellen alles in het werk om aan al uw wensen tegemoet te komen. Het oude adagium "afspraak = afspraak" is bij ons nog springlevend!

…en bij uw budget

Your Choice Catering Heemskerk regelt niet alleen alles op entertainmentgebied volgens uw wensen, wij houden bovendien rekening met uw budget. Topentertainment hoeft namelijk geen rib uit uw lijf te kosten. Binnen ons netwerk beschikken wij over dermate veel contacten dat we bijna aan elke entertainmentwens kunnen voldoen, tenzij u U2 wilt inhuren, uiteraard!

Mocht u vragen hebben, dan belt u ons gewoon op! De ruimte op onze site is helaas niet groot genoeg om alle entertainmentopties te laten zien, dus als uw keuze er niet bij vermeld staat, wil dat niet zeggen dat dat niet beschikbaar is.
Onze prijsopgaven zijn vrijblijvend en onze adviezen verplichten u tot niets. We staan u graag te woord!

Bel vandaag nog gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in. U hoort binnen 24 uur van ons!