Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Heemskerk - Bedrijfscatering

Niet alleen bij uw privé feesten kunt u er verzekerd van zijn dat Your Choice Catering Heemskerk alles uit de kast haalt, ook voor bedrijfscatering kunt u prima bij ons terecht. Voor af en toe een broodje, zo nu en dan een warme maaltijd of lunchservice op contractbasis bent u bij ons aan het juiste adres. Gezond eten en drinken voor uw personeel of de studenten van uw instelling is erg belangrijk. Daar dragen wij samen met u graag een steentje aan bij. Wilt u weten welke mogelijkheden wij hebben op het gebied van zakelijke catering? Bel of mail ons dan vandaag nog. Wij nemen graag de tijd voor u!

Bedrijfscatering en zakelijke service

Met ons kunt u afspraken maken op maat. Uw bedrijfscateringvragen lossen wij persoonlijk en met flexibiliteit op. Wij leveren maatwerk op elk gebied: heeft u zo nu en dan een zakelijke bespreking waar een lekkere lunch gewenst is? Of is uw bedrijfsrestaurant aan een totaal herziening toe? In beide gevallen zijn wij uw ideale partner, want wij maken geen onderscheid in grote of kleine klanten. Bij ons staat elke klant op een voetstuk! Waarom zou u kostbare tijd verspillen door met uw zakenpartners te gaan lunchen? Laat ons een vergaderlunch verzorgen en u slaat twee vliegen in een klap. Datzelfde geldt voor lunches en warme maaltijden voor uw medewerkers. In drukke tijden als er weinig tijd is om te eten, kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen gezond eet en voldoende energie heeft om net die extra prestatie te leveren. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van uw bedrijfscatering? Vraag het ons gewoon en wij stellen op basis van uw wensen een cateringaanbod op maat samen. Geheel aangepast aan uw verlanglijstje en aan uw budget regelen wij de bedrijfscatering die u nodig heeft. Zo betaalt u nooit te veel en krijgt u nooit te weinig.

De dagelijkse praktijk

Voorbeeld dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, knäckebrood en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt en sap
  • Serviesgoed

Uiteraard is dit slechts een indicatie van wat er mogelijk is. De uiteindelijke prijs is dus afhankelijk van het cateringpakket dat u zelf samenstelt: u betaalt, dus u bepaalt!

Gezond werken en studeren start met gezond eten

Uw bedrijf, school of instelling heeft een verantwoordelijkheid als het op gezond eten aan komt. Uw medewerkers, studenten of de bewoners van uw zorginstelling hebben recht op een uitgebalanceerd menu waarin voldoende variatie zit en voldoende keuze voor iedereen. Wij helpen u graag om dat mogelijk te maken. Ongeacht hoe groot uw personeelsbestand is of het aantal mensen dat gebruik maakt van onze maaltijdvoorziening, wij leveren topkwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Meer informatie?

Bel of mail ons als u graag meer wilt weten over ons cateringaanbod. Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid laten wij uw bedrijfscatering onze zorg zijn!