Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Heemskerk - Bedrijfsfeesten

Uw bedrijf of uw instelling heeft een jubileum of een uitbreiding te vieren? Of bent u gewoon toe aan een feestelijk evenement met uw klanten en uw personeel? Of uw boekwinkel nou tien jaar bestaat of dat u een bedrijfsuitje wilt organiseren voor uw team, bij Your Choice Catering Heemskerk hebben wij alles in huis om van uw feest een geslaagd evenement te maken. Lekker eten, een drankje, entertainment, alles nemen wij u uit handen, zodat u uw tijd aan andere zaken kunt besteden. U heeft het tenslotte al meer dan druk genoeg, toch?

Bedrijfsfeest nieuwe stijl

Your Choice Catering Heemskerk regelt voor uw bedrijfsfeest natuurlijk lekker eten en drinken, maar wij nemen u ook alle andere beslommeringen uit handen. Heeft u materialen nodig zoals partytenten, statafels, sierverlichting of animatie voor de kleintjes? Wij regelen alles tot in de puntjes, op elk gebied. Het bedrijfsfeest waar u uw zinnen op gezet heeft, maken wij mogelijk. Uw wensen staan centraal, zowel wat de catering betreft als wat alle andere zaken aangaat.
Met onze ervaring en vakkennis verzorgen wij voor u een bedrijfsfeest nieuwe stijl. U zult er nog lang van nagenieten!

Nooit standaardwerk

Wij gaan graag een stapje verder dan een gemiddeld cateringbedrijf als het aankomt op onze dienstverlening. Your Choice Catering Heemskerk geeft u de vrijheid om de invulling van uw feest zelf te bepalen. Met persoonlijke aandacht en open communicatie maken wij degelijke afspraken met u waar we ons nauwgezet aan houden. Van activiteiten voor jong en oud tot en met de popcornmachine en het live orkest. Zo'n totaalplaatje vinden wij vanzelfsprekend. En ook vanzelfsprekend vinden wij het dat u daar niet de hoofdprijs voor hoeft neer te tellen!

Bedrijfsfeest op maat

Your Choice Catering Heemskerk maakt van het jubileum van uw onderneming, uw onderwijsinstelling of uw organisatie een feest dat compleet op maat gemaakt is. Wij benaderen elke opdracht met vol enthousiasme en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Als u specifieke wensen heeft op het gebied van entertainment of activiteiten, dan zullen wij hoe dan ook ervoor zorgen dat we alles zo geregeld wordt als u dat wilt. Misschien wilt u een gigantisch tuinfeest houden met een barbecue die doorgaat tot in de vroege uurtjes? Of had u graag een poppenspeler om de kids te amuseren? Wilt u een spectaculair dansfeest of die ene live band? Wij kijken niet snel ergens van op. Bel ons op of stuur ons een contactmail en u zult verrast zijn over onze grenzeloze mogelijkheden. Het bedrijfsfeest dat u voor ogen heeft, inclusief catering en styling, voor het budget dat u ter beschikking heeft, daar zorgen wij graag voor!

Ludieke activiteiten

Your Choice Catering Heemskerk heet uw gasten op een gastvrije en - desgewenst - ludieke manier welkom. Uiteraard staan wij klaar met een welkomstdrankje, maar wellicht is het leuk om iedereen te laten verwelkomen door toneelspelers? Of wat dacht u van een ceremoniemeester die de gasten op een originele manier aankondigt? Geef ons door wat u wilt en wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt. Daar hoeft u geen seconde wakker van te liggen!

Wilt u meer weten over onze bedrijfsfeesten?

Your Choice Catering Heemskerk is uw gesprekspartner vanaf de voorbereiding tot en met het afwassen en opruimen van de feestlocatie. U hoeft nergens aan te denken, want dat doen wij voor u!

Bel of mail ons en wij vertellen u graag welke mogelijkheden wij hebben voor uw bedrijfsfeest en wat de kosten zijn. Een oplossing is bij ons altijd binnen handbereik!