Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Heemskerk - Private dinners

U heeft vast weleens geroepen: "Had ik maar een sterrenchef in mijn eigen keuken!" Als dat zo is, hebben we goed nieuws voor u. Your Choice Catering Heemskerk maakt die droom namelijk waarheid! Thuis of bij vrienden een avondlang genieten van een diner met sterrenkwaliteit kan vanaf nu ook bij ons. Onze kok komt aan huis of op een locatie van uw keuze en bereidt een diner waar u en uw gasten helemaal van wegsmelten. Wilt u iemand die het verdient eens verrassen met een heerlijk dinertje in uw huiskamer? Bel dan nu meteen en regel het. U schiet gegarandeerd in de roos!

Private dinner zijn luxe pur sang!

Het is eigenlijk heel simpel: u geeft onze kok voor één dag de beschikking over uw keuken en hij maakt er een zootje van…en dat ruimen hij en zijn keukenbrigade daarna ook weer op! Heeft u een private dinner gepland op een locatie waar geen keuken aanwezig is? Geen nood! Apparatuur die ontbreekt of zelfs een compleet mobiele keuken nemen wij gewoon mee. Geef uw vertrouwen aan onze mensen en ze zullen u versteld doen staan met hun vakmanschap, creativiteit en passie. Een private dinner dat is luxe pur sang! Met een 6 tot 8 gangen menu waar u uw vingers bij aflikt, verzorgen wij voor u een gastronomische belevenis die bij u nog lang voor gespreksstof zal zorgen.

Menu inpressie        

Private dinner - geen etiquette en opgeprikt stilzitten

Your Choice Catering Heemskerk hoort geregeld dat mensen slechte ervaringen hebben met het eten in een zogenaamd toprestaurant. Ook al is het eten en de drank van topniveau, dan nog kan de omgeving een avondje danig verpesten. Geluiden, muziek, fel licht, vervelende andere gasten, slechte bediening, noem maar op, het kan aan alle kanten op een teleurstelling uitdraaien. Bij ons private dinner arrangement kan u dat niet gebeuren. U bepaalt namelijk zelf waar, wanneer, hoe en met wie u gaat dineren. De menukeuze bespreken we gedetailleerd met u, waardoor er helemaal niets mis kan gaan. En wilt u de kok laten bepalen wat u eet? Kies dan het verrassingsmenu en u krijgt er echt geen spijt van. De styling en het serviesgoed verzorgen wij geheel in stijl en na afloop maken wij alles weer picobello in orde.
Voor wat betreft de ingrediënten van het private dinner kunt u alle kanten op. Wat te denken van bijvoorbeeld een tartaartje van zalm en mierikswortel? Of oesters fine cru met verse peper en citroen? En dat zijn nog alleen nog maar twee amuses of voorgerechten! In onderling overleg stelt de kok een uitgebalanceerd menu samen, waarbij hij rekening houdt met voorkeuren, dieetwensen en alle andere verzoeken. We passen het private dinner geheel aan uw smaak en aan uw portemonnee aan. U krijgt een perfecte avond, daar kunt u op rekenen!

Praktische wenken

Your Choice Catering Heemskerk heeft geen speciale keukenattributen nodig, dus uw eigen keuken voldoet prima. Wilt u een private dinner hebben op uw bedrijf of op een andere locatie waar geen keuken voorhanden is? Dat is voor ons team geen reden om u niet in de watten te leggen met een private dinner. We nemen alles dat we nodig hebben gewoon mee, net als het serviesgoed en de aankleding van de tafel. Zelfs de wijn wordt door onze sommelier met zorg uitgekozen. Passend bij iedere gang en passend bij uw eigen voorkeur. Ook op dat gebied leveren wij maatwerk!

Wat kost een private dinner?

Een private dinner kost minder dan u denkt. Aan samen eten, drinken, praten en genieten hangt wel een prijskaartje, maar dat is bescheiden te noemen als u bekijkt wat u ervoor geboden krijgt. Voor een groep vanaf acht personen of een bedrag vanaf € 500,00 staan wij voor u klaar om u een avondlang te voorzien van tong- en oogstrelende gerechten en de lekkerste wijnen. Die prijs-kwaliteitverhouding is toch helemaal in orde, of niet?

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Voor meer informatie over dit unieke cateringconcept dat private dinner heet, pakt u gewoon de telefoon of vult u ons contactformulier in. Onze informatie en offertes zijn geheel vrijblijvend. U hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.