Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Heemskerk - Recepties

Een receptie is een vuurproef voor ieder cateringbedrijf. Een goedlopende receptie is daarom het beste visitekaartje dat wij als Your Choice Catering Heemskerk af kunnen geven. De gastronomische kant nemen wij u helemaal uit handen, net als de materialen, het entertainment en de styling. Zonder dat hoeft vooraf stress en zenuwen hoeft te hebben, wordt uw receptie een perfecte gelegenheid om samen met uw gasten uw verjaardag, bruiloft of uw personeelsjubileum te vieren!

Receptie van begin tot eind perfect geregeld

Your Choice Catering Heemskerk regelt uw receptie van begin tot eind perfect. Een privé feest of een zakelijk event met een receptie als onderdeel is voor ons gesneden koek. Wat niet betekent dat wij uw receptie op de automatische piloot organiseren! Elke receptie is een unieke gebeurtenis zowel wat betreft de aanleiding als het gezelschap dat erbij betrokken is. Ons team is op elk gebied volkomen thuis. Gastvrij en met oog voor detail maken wij van uw receptie een geweldige gebeurtenis waar u nog heel lang met plezier op terugkijkt.

Receptie aanbod met zeer breed assortiment

Maatwerk en een persoonlijke insteek, dat is wat ons onderscheidt van alle andere cateringbedrijven. Your Choice Catering Heemskerk maakte alvast een aantal receptie arrangementen voor u klaar, zodat u eenvoudiger kunt kijken en kiezen. Mocht u een andere samenstelling wensen, dan is dat zeker mogelijk.

Klik hier op de diverse opties

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Speciale drankenprijs voor uw receptie

Met de speciale drankenprijs die Your Choice Catering Heemskerk u aanbiedt, profiteert u van een erg scherpe actieprijs van € 7,50 per persoon voor ons onbeperkt Hollands assortiment. Kijk hier naar de details van dit unieke aanbod:

Drankenarrangement        

Receptiematerialen

Uiteraard horen het serviesgoed en het bestek standaard bij de prijs van onze borrelarrangementen inbegrepen. Net als de schoonmaak en de afwas!

Heeft u daarbij nog andere materialen nodig? Een springkussen voor de kleintjes? Een haringkar? Popcornmachine? Een partytent om uw gasten te beschermen tegen het regenachtige Hollandse weer? Onze materialenoverzicht is zeer compleet en de prijzen zijn bijzonder scherp.

Materialen        

Meer weten?

Wij staan u graag te woord als u meer wilt weten over onze receptiemogelijkheden. Onze mensen zijn vakkundig en hebben gastvrijheid en service in hun DNA zitten. Desgewenst rollen zij letterlijk voor uw gasten de rode loper uit!

Your Choice Catering Heemskerk bezorgt uw gasten een warm onthaal en een gezellige receptie. Bel ons vandaag nog voor een offerte op maat of voor antwoorden op uw prangende vragen. Wij nemen alle tijd voor u!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. U hoort binnen een dag van ons!