Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Referenties

 


Referenties

Your Choice Catering Heemskerk is al meer dan twintig jaar actief in de catering en partyservice branche. Twee decennia waarin ons bedrijf hard is gegroeid. We hebben inmiddels zeventig vestigingen in het hele land en onze vakkennis is navenant groot. Het grote aantal positieve reacties dat we ontvangen van onze klanten laat zien dat we ons werk niet slecht doen. En daar zijn wij erg blij mee!

Your Choice Catering Heemskerk laat u dan ook graag delen in de referentielijst met tevreden opdrachtgevers. Net als de vele blijken van waardering die wij mogen ontvangen in ons gastenboek, doet ons dat veel deugd.

Het team van Your Choice Catering Heemskerk is trots op al deze veren op onze hoed. Het is voor ons een teken dat we goed bezig zijn en het is tevens een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg. We blijven streven naar de best mogelijke service en de beste kwaliteit denkbaar. Wij bedanken al onze klanten voor het vertrouwen en zien u graag terug bij een volgende feestelijke gelegenheid!

Hieronder vindt u een selectie uit de referentielijst.

Referentielijst (pdf)