Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Heemskerk - materialen

Your Choice Catering Heemskerk is geen partyverhuur bedrijf. Materialen verhuren wij alleen als extra service bij een van onze catering concepten. Organiseren wij voor u uw bruiloft of uw bedrijfsfeest? Dan kunt u bij ons ook de nodige partymaterialen huren tegen een zeer zacht prijsje!

Partymaterialen en stylingattributen

Ons team van Your Choice Catering Heemskerk maakt van uw feest een totaalplaatje. Of u nu een complete bar met alles erop en eraan wilt of alleen een paar statafels, wij verzorgen uw feest tot in de puntjes. Onze service is altijd inclusief serviesgoed en bestek, maar als u behoefte heeft aan meer materialen, bent u daarvoor bij ons ook aan het goede adres. Statafels, partytenten, tapinstallaties, koelkasten en allerlei andere benodigdheden hebben wij voor u in voorraad. U kijkt rustig in ons materialenoverzicht en in onderling overleg maken wij van uw feest een top event!

Sfeerverlichting en planten - alles kan!

Your Choice Catering Heemskerk is van alle markten thuis. Ook als u uw feest of evenement graag uitgebreider wilt laten aankleden, hebben wij uitgebreide mogelijkheden ter beschikking. Sfeerbepalende attributen zoals verlichting, planten- en bloemenbakken, feestballonnen, een mooie LED bar, speciale statafels met barkrukken, stoelen, tafels, linnen en decoraties, voor elke smaak hebben wij de juiste attributen.

Gratis advies

In onze eigen designstudio toveren we uw feestlocatie om in de door u gewenste sfeer. We kijken samen naar de aard van het feest en welke sfeer daarbij past, zodat u zich een voorstelling kunt maken van hoe een en ander er uit gaat zien. Ons team bestaat uit vakmensen die gevoel hebben voor wat u, de klant, graag wil. We bespreken alle wensen en geven u een - gratis! - advies over de haalbaarheid en de realiseerbaarheid. Bij Your Choice Catering Heemskerk is nagenoeg niets onmogelijk.

Wij nemen u elk onderdeel van uw feest uit handen, denken proactief met u mee en leveren service van de bovenste plank. En omdat wij werken met de beste en grootste leveranciers van het land, kunnen wij u een heel zacht prijsje aanbieden.

Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden? Klik hier voor onze volledige lijst met verhuurmaterialen.

Huurmaterialen (pdf)