Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Heemskerk - Wijnproeverijen

Eten en wijn vormen niet alleen de passie van veel van onze klanten, maar ook van ons team van Your Choice Catering Heemskerk. Daarom vinden wij het houden van wijnproeverijen niet bepaald een straf. Onze sommelier staat te popelen om uw feest of uw bedrijfsevent op te fleuren met een gezellige wijnproeverij en een lekker hapje. Heeft u een reünie, een jubileum of een bedrijfsuitje? Waarom laat u ons dan niet eens een wijnproeverij organiseren? Succes verzekerd!

Gezelligheid gegarandeerd

Your Choice Catering Heemskerk beschikt niet over een eigen wijnassortiment, maar kan u toch van diverse heerlijke wijnen laten proeven. Voor een wijnproeverij selecteert onze sommelier een tiental wijnen die u en uw gasten mogen proeven en - als ze bevallen - ook nog mogen leegdrinken. U hoeft geen groot wijnkenner te zijn om te kunnen genieten van onze wijnproeverij. Gewoon gezellig samenzijn met mensen die u leuk vindt, lekker drinken en eten en kletsen. Zorgt u voor een groep die het graag gezellig heeft? Dan doen wij de rest!

Met wijn en spijs is het altijd raak

Wij kunnen ons geen wijnproeverij voorstellen zonder een lekker hapje erbij. Een hartig blokje kaas of wat smakelijke borrelsnacks. Your Choice Catering Heemskerk kan u van allerlei wijn & spijs arrangementen voorzien, zodat u niet alleen een glaasje wijn drinkt, maar er ook iets van uw eigen gading bij kunt eten. We hebben voor u drie ideale 'wine and dine'-setjes voor u samengesteld waar u vast en zeker uw vingers bij opeet. En wilt u iets anders dan wat wij hier aanbieden? Dan valt daar met ons zeker over te praten. Bij Your Choice Catering Heemskerk kan bijna alles, u zult versteld staan!

De 3 wijn & spijs arrangementen zien er als volgt uit:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijn van over de hele wereld

Your Choice Catering Heemskerk ontkurkt tijdens de wijnproeverij wijnen uit heel de wereld. Onze vakman of -vrouw neemt u mee naar diverse wijnstreken in Europa en voert u bovendien mee naar verre oorden buiten ons eigen continent. Zo komt u tijdens een wijnproeverij ook terecht in Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika. Dat klinkt toch aanlokkelijk of niet?

De praktische kant van de wijnproeverij

Bij een gemiddelde wijnproeverij moet u denken aan een tijdsbesteding van zo'n drie uur kan door ons verzorgd worden bij ieder event en op iedere locatie. De kosten voor een wijnproeverij, waarbij u zo'n tien verschillende wijnen gepresenteerd krijgt, bedragen ongeveer € 20,00 per persoon. Uiteraard hangt de prijs af van het arrangement dat u uiteindelijk kiest.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de wijnproeverij of wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan vandaag nog telefonisch contact op of laat een bericht achter in onze mailbox. U hoort zo snel mogelijk van ons!