Facebook    Twitter
Your Choice Catering Heemskerk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Kerkweg 292
1964 KJ Heemskerk
tel. 0251 - 744036

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Heemskerk - Huwelijksfeest

Your Choice Catering Heemskerk heeft een sterke voorkeur voor het organiseren van bruiloften. Van alle festiviteiten die wij regelen, vormen huwelijksfeesten het absolute hoogtepunt. Een trouwpartij is namelijk ook in het leven van een mens een hoogtepunt. Op die ene dag komt alles samen. Alles moet perfect verlopen en onaangename verrassingen horen niet thuis op die dag! Your Choice Catering Heemskerk laat jullie trouwdag zo verlopen dat jullie er nog heel lang met veel plezier op terugkijken.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Willen jullie een intiem feestje met alleen de nauwste vriendenkring of had jullie een spectaculair feest in gedachten? Alles kan en niets is voor ons te dol. Het enige dat wij jullie kunnen garanderen, is dat wij jullie volop laten genieten van de voorbereiding en de dag zelf. En het nagenieten komt dan vanzelf goed!

Alles in jullie stijl

Your Choice Catering Heemskerk zorgt ervoor dat jullie alleen omkijken hebben naar elkaar en naar jullie gasten. De culinaire kant kunnen jullie, naast alle andere zaken, met een gerust hart aan ons overlaten. Wij maken van jullie wensen onze zorg. Wat wij te bieden hebben is totale vrijheid, zowel op culinair gebied als op decoratief en entertainment gebied. Afspraken zetten we op papier en het draaiboek nemen we als leidraad voor hoe de dag moet verlopen. Maatwerk, persoonlijke betrokkenheid en service, dat is wat wij jullie bieden. Your Choice Catering Heemskerk is graag jullie stille getuige als het gaat om een trouwdag uit het boekje!

Eeuwige trouw

Your Choice Catering Heemskerk mag dan wel geen weddingplanner zijn, wat wij doen scheelt niet veel van wat een heuse weddingplanner doet. Meer dan 70 vestigingen van Your Choice Catering door het land bewijzen dat onze jarenlange ervaring hoog aangeschreven staat. Hoewel wij ook bij het regelen en cateren van trouwpartijen en recepties de nodige expertise en routine hebben, is een bruiloft nooit een routineklus voor ons. Eeuwige trouw beloof je tenslotte niet iedere dag aan elkaar! De locatie, de hapjes, de bruidstaart, alles moet precies voldoen aan jullie verwachtingen en daar doen wij alles aan. Jullie trouwen op de manier waar jullie je prettig bij voelen en dat moet ook tijdens het feest tot uiting komen. Your Choice Catering Heemskerk neemt de lead en voert precies datgene uit dat we met elkaar afspreken. Zo hoeven jullie niet bezorgd te zijn dat er bij de voorbereiding dingen mis gaan. En ook de trouwdag zelf zal alles op rolletjes verlopen. Dat geeft jullie, als koppel waar alle aandacht naar uitgaat, volop gelegenheid om aandacht te besteden aan elkaar en aan jullie gasten.

Cadeautje van ons

Your Choice Catering Heemskerk maakt van elke bruiloft een unieke gebeurtenis, met heerlijke hapjes, de juiste drank, prima personeel en de sfeer die bij jullie past. Wil je trouwen in western stijl of op het strand? Hebben jullie speciale wensen ten aanzien van de dansvloer of zijn jullie van plan iedereen te trakteren op een lekkere live band? Flexibiliteit en creativiteit staan bij ons voorop. En mochten jullie met ons in zee gaan dan bieden wij jullie, jullie ouders of jullie getuigen een gratis proefdiner aan. Your Choice Catering Heemskerk beschouwt dat als een warm welkom en een mooi cadeau als opmaat naar een mooie huwelijksdag!

De trouwlocatie

Trouwen mag tegenwoordig in Nederland op de gekste plekken. Jullie hebben vast en zeker al eens nagedacht over een locatie van jullie gading. Of misschien hebben jullie nog geen enkel idee? Laat jullie dan inspireren door de vele trouwlocaties die wij voor jullie in petto hebben. Van unieke, intieme plekjes tot grote, romantische plaatsen zoals kastelen en landhuizen, bijna alles kan. Onze lijst is dermate lang dat wij niet alles hier kunnen laten zien. Willen jullie iets weten over locaties, entertainment, catering of prijzen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Your Choice Catering Heemskerk staat met alle liefde voor jullie klaar. Onze adviezen en prijsopgaven verplichten jullie tot niets. Behalve tot een gelukkig huwelijk dan!

Bel gratis met 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.